Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

life of silja

keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Today I would like to wear something...

id kuva



Kävin pitkästä aikaa hakemassa vähän inspistä pukeutumiseen Polyvoresta. Voisin rehellisesti sanottuna viettää siellä vaikka kuinka monta tuntia kooten erillaisia asuja.. Tälläkertaa kaikista mun kokoamista asuista tuli jostain kummansyystä väriltään aika ykstoikkoisia, mutta harvemminhan mä mitään kamalan värikästä edes päälleni vedän! ;D

Mitä tykkäätte? Hot vai not..? 


With love, Silja


Tunnisteet: , ,

maanantai 29. heinäkuuta 2013

Today's look

Jakku AxParis (saatu) / Toppi NewYorker / Farkut Dr.Denim /
 Laukku Oasap.com (saatu) / Kengät h&m / Korut Guess


Ps. Jos jonkun teijän poikaystävä (tai sinä itse) on ajanu nyt kesällä prätkäkortin, tai on muuten vaan uus pyörä hakusessa, niin mun kaveri on myymässä omaansa pois halvalla! Kannattaa tsekata TÄSTÄ :P


With love, Silja

Tunnisteet: , ,

sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Summersound festival 2013

Otettiin eilen Jyrin kanssa aika extemporee suunnaksi Summersound festivaalit, sillä saatiin sattumalta ilmaiset liput. Alun perin ei ollut siis tarkoituksena sinne mennä, mutta koska suurin osa ystävistämmekin oli siellä, niin miksipä ei? :P

Päivällä keräännyttiin Pasilaan yhden ystävämme luokse laittautumaan, ja kävelimme siitä Messukeskukseen. Laitoin päälle mahdollisimman simppelin asun jotta välttyisin vaatekriisiltä :D Mulla oli päällä ihan vaan Bikbokin "uikkari" ja Spiritstoren perus shortsit.
Messukeskuksella olimme noin seitsemän aikoihin, jolloin bileet oli jo kovassa käynnissä! ;D
Iltamme oli kaikin puolin onnistunut ja hauska! :D Kun oli aika lähteä kotiin juttelimme siitä mikä oli kenenkin mielestä illan paras setti, ja kaikki muut liputtivat Hardwellin puolesta, kun taas mä tykkäsin eniten Nicky Romerosta.

Kiitos mahtavasta illasta kaikki! 


With love, Silja


Tunnisteet: , , ,

keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Mökkivideo

Muistakaa vaihtaa laatu paremmaksi ;)



With love, Silja

Tunnisteet: , , , ,

Pilalle menneet asukuvat

Yritin saada teille kuvia mun päivänasusta,  mutta jostain syystä epäonnistuneitä kuvia oli tälläkertaa rutkasti enemmän kun niitä onnistuneita yksilöitä.. :D Päätinkin nyt vaihtelun vuoksi laittaa tänne näitä pilalle menneitä kuvia, sillä niitä harvemmin blogeissa näkee. Mutta tottakai on ymmärrettävää ettei kukaan halua laittaa nettiin itsestään huonoja kuvia! Vai mitä ootte mieltä..?

Kuvista huolimatta jotain kumminkin kiinnostaa ne vaatteet.. 
Eli Paita ja laukku Oasap.com (saatu) / Housut Missguided / Koru Vila (saatu) / Kengät h&m

With love, Silja 

Tunnisteet: ,

tiistai 23. heinäkuuta 2013

Mökkielämää

Kotiuduin just ihanalta, pari päivää kestäneeltä mökkireissulta. Oli tosi rentouttavaa olla muutama päivä pois kaupungista ja nauttia ystävien seurasta, mutta kyllä tuli huomattua taas kuinka kaupunkilaistunu oonkaan :D Ei sillä että puusaunan sytyttäminen tai madon laittaminen ongenkoukkuun tuottais mitään vaikeuksia, mutta kyllä mä vaan kaipaan kaupunkiin jo parin päivän jälkeen!


Kuvattiin meijän reissulla taas pieniä videopätkiä, ja ajattelinkin kysyä että olisko hauska jos koottais taas samanlainen video kun Espanjan matkasta? :P



With love, Silja

Tunnisteet: , ,

sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Pori Jazz

Eilen aamulla lähdimme Jyrin kanssa ajamaan kohti Poria ja Pori Jazzeja. Pääsin nimittäin mukaan Indiedaysin ja Muotikuution kampanjaan, jonka tarkoituksena oli lähteä festareille tsekkaamaan kesän kuumin pop-up vaatekauppa, ja tietenkin nauttimaan festaritunnelmasta. 

Poncho ja shortsit Vila (saatu), Kengät Converse, Laukku Primark ja kaulakoru Oasap.com (saatu)

Saavuimme poriin noin puolenpäivän aikoihin, ja suuntasimme heti Jazzeille! :)
Hetken kierreltyämme bongasimmekin jo kaukaa pomppulinnan näköisen Muotikuution, jossa siis myydään Bestseller merkkien (Only, Vila, Veromoda ja Jack&Jones) tuotteita. Koska pieneen pop-uppiin ei tietenkään mahtuisi koko valikoimaa kahdelta merkiltä kerrallaan, on valikoima rajattu kesäajan hittituotteisiin. Tälläkertaa merkkeinä olivat Vila ja Jack&Jones.
Ja eikun shoppailemaan ;D ->
Ihastuin kovasti tähän miesten keltaiseen sadetakkiin!! Harmi kun tytöille ei ollut vastaavaa :(
Tykästyin moniin eri vaatteisiin, mutta matkaan lähti lopulta Vilalta saadulla lahjakortilla vain harmaa printtitoppi. Tosin taidan käydä vielä tulevalla viikolla hakemassa itselleni ton valkosen neuleen, ja armeijanvihreän rennon bleiserin(?)!

Kun shoppailut oli shoppailtu, lähdettiin nauttimaan itse festareista! Porukkaa oli aivan sairaasti :D
Käytiin vielä lopuksi Jyrin kanssa muotikuution kuvausseinällä, jossa jokainen voi käydä kuvauttamassa oman festarilookkinsa!
Muotikuution putiikissa voi shoppailun, ja kuvausseinän lisäksi käydä moikkaamassa Bestsellerin Style hosteja eli Annaa ja Jarskia. He kirjoittavat myös yhdessä Festariaiheista blogia täällä!

Seuraavan ja viimeisen kerran voitte bongata muotikuution ja Style hostit Kotkan meripäiviltä 25.-28.7!


With love, Silja 

Postaus on toteutettu yhdessä Indiedaysin ja Bestsellerin kanssa

Tunnisteet: , , ,